PaleopagaridESILEHT  KONTAKT





PALEOPAGARITE PELMEENITEGU

Jagasime taina viieks osaks ja alustasime rullimist.
Kahe küpsetuspaberi vahel rullimine ei ole kohustuslik, aga lihtsustab oluliselt tegevust :-)


Õige paksuse saavutamisel eemaldub küpsetuspaber vaevata.


Lõikame maha ebaühtlase serva. Kõik need ära lõigatud ribad lähevad hiljem uuesti rullimisse.


Lisame pelmeeni täidise ja jätame umbes 5cm laiused vahed.


Tõstame taina ühe poole teise peale. Jällegi on küpsetuspaber abiks, kuigi saaks ka ilma.


Surume ettevaatlikult õhu täidiste vahelt välja.


Võtame vormi ja lõikame esimesed pelmeenid. Nunnu, nehh! :-)



Pelmeenide valmistamiseks on ka teisi meetodeid. Igaüks leiab oma lemmiku!



Klassikaline näpistamismetoodika.


Ja ongi kogu lugu.. kokku saime seekord ühest tainaportsust 30 pelmeeni.


Värskeid pelmeene kiideti vaid ülivõrdes!
Head isu!